Welkom op de website van H. Baars BV.

H. Baars BV is een gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van hydrauliek. Met een gemotiveerd en ervaren team vakmensen richten wij ons op fabricage en reparatie van hydraulische cilinders en machine onderdelen.

Wij construeren, realiseren en fabriceren onderdelen van bovenstaande industieën. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van diverse machine onderdelen. In onze goed uitgeruste werkplaats is alles voorhanden om de meest uiteenlopende opdrachten efficiënt, precies en professioneel uit te voeren.
 

Maatwerk

Samen met u als opdrachtgever construeren wij volgens op maat gemaakte modellen of tekeningen de meest passende hydraulische cilinders. Naast de maatwerk hydraulische cilinders maken wij ook standaard cilinders. Beide worden volgens de hoogste kwaliteitseisen ontwikkeld met oog voor detail, service en snelle levering. Wij hanteren: aanpakken en doorgaan met gevoel voor service.
 

Meer dan 50 jaar in het vak

Door de jaren heen hebben al vele cilinders hun weg weten te vinden naar de industrie. In overleg selecteren we de juiste onderdelen en cilinders en leveren u bijpassende diensten. Het team van H. Baars BV staat voor u klaar.

H Baars BV is u graag van dienst op het gebied van hydrauliek. Wenst u meer informatie? Of wilt u een afspraak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

  H Baars  Draaitechniek H Baars